מתכון להכנת מגש פירות מפנק

מגש פרות מפנק ומעוצב, משלל פירות טריים ועונתיים, מתאים ככיבוד איכותי לכל אירוע.

המגשים מגיעים בשלל גדלים וצורות, ובמגוון פרות קלופים, חתוכים ומסודרים בצורה מגרה ביותר.

לצד מגש הפירות, ניתן גם להזמין תוספות כגון, בקבוק משקה אלכוהולי ושוקולד.

 

פירות מזון משובח

המבנה הביולוגי של גופינו, מתוכנן ומיועד לאכילת פירות, שלל הצבעים והגוונים של הפירות, וכן הניחוח שלהם, נועדו כדי למשוך את עיננו, ועל מנת שנאכל אותם. פירות מכילים חומרים טובים לתפקוד הרציף של הגוף כמו סיבים תזונתיים שעוזרים לחילוף החומרים בגופנו.

פרות – אנרגיה זמינה לגוף

אנרגיה, הכרחית לתפקוד התקין שלנו. תהליך העיכול צורך הרבה אנרגיה, פעולת אכילה פשוטה יכולה לדרוש מהגוף המון אנרגיה. פירות אינם קשים לעיכול, ולכן הם תורמים אנרגיה זמינה רבה לגוף, מצב המפחית את העומס ממערכת העיכול. זמן השהייה שלהם בקיבה קצר מאוד, בין 20 ל- 30 דק', לעומת שלל סוגים אחרים, השוהים בקיבה מספר שעות. אנרגיית הגוף הנחסכת בעיכול הפירות, עוברת לעשייה אחרת כגון: בנייה, להחלמה, ריפוי, ולניקוי חומרי הפסולת מהגוף.

 

פרות מייצרים סביבה בסיסית בגוף

לפרות יש יותר מים מבין שלל מזונות אחרים שאנו צורכים, יש בו בין 80 ל- 90 אחוזים של מים. תפקוד אופטימלי של הגוף, נעשה בסביבה בסיסית, לפרי יש גם אופציה להוריד את רמת החומציות בגוף ובכך לייצר לגוף טווח PH יותר טוב לעבודה.

 

פרות טריים הכי טובים

הגוף מסוגל לנצל את הפרי לתועלתו, רק כאשר הוא נצרך בצורתו הטבעית. אין כל תועלת תזונתית או בריאותית, באכילת פירות שעברו תהליך עיבוד כלשהו, כגון: חימום, שימור, בישול או אפייה. תהליך עיבוד, הורס את כל תכונותיו המועילות של הפרי, כולל את האנזימים הנחוצים לעיכול הפרי עצמו.

 

מתכון להכנת עץ מפירות

בעזרת כמה קיסמים, ניתן להכין בקלות, מגשי פירות בצורת עץ מרשים ועשיר, שייפה את השולחן, ויכניס הרבה צבע וטריות לארוחה.

 

החומרים

  1. תפוח עץ
  2. גזר ארוך
  3. קיסמים רגילים
  4. מגוון פירות העונה, שטופים וחלקם אף חתוכים.

 

אופן ההכנה

  1. חותכים פרוסה אחת, לא עבה מידי, מהחלק התחתון של התפוח, כך שייווצר בסיס עליו ניתן להעמידו, התפוח ישמש כבסיסו של העץ.
  2. דוחפים את הגזר לשקע המרכזי הטבעי, שיש לתפוח בחלקו העליון, במידת הצורך ניתן להרחיב את השקע, בעזרת סכין.
  3. משחילים את הפירות השונים לתוך הקיסמים, ונועצים אותם לתוך הגזר, עד כמה שניתן בצפיפות כך שלא יהיו רווחים שיחשפו את הגזר, וייוצר מראה מלא וגדוש.

 

ענבים

באותו נושא